[afdelinger]

Ris og ros

Har du ris eller ros til factum2?

Din oplevelse af factum2 er vigtig for os. Udfyld og indsend tilfredshedsundersøgelsen her

[om factum2 allerød]

Placeret i Allerød finder du vores afdeling factum2 allerød. Fra denne location dækker vi en stor del af Nordsjælland og Københavns området.

Rune Andersen er indehaver af factum2 allerød, han har en håndværksmæssig baggrund som tømrer og senere som bygningskonstruktør BTH. Med sin lange karriere indenfor byggebranchen som, arkitekt, tegnestueleder, tilsynsførende byggeleder og projektleder, har Rune Andersen en solid viden og erfaring inden for byggebranchen. Rune har været beskikket Bygningssagkyndig siden 1996 og energikonsulent siden 1997 og har en stor viden om, hvordan en tilstandsrapport og energimærkerapport skal udføres og forstås.

Tidligere har Rune drevet virksomheden Consult-88 ApS, og har som professionelle byggesagkyndige gennem årene udført rigtig mange tilstandsrapporter og energimærker, samt et utal af projekterings- og rådgivningsopgaver. 

Vi tilbyder rådgivning indenfor

Ud over ovenstående udfører factum2 allerød ligeledes køberrådgivning. Køberrådgivning giver kunderne informationer om huset, som ikke skal medtages i en tilstandsrapport - fx muligheder for ombygning og behov for vedligeholdelse m.v. Omdrejningspunktet i enhver opgave er, som i hele factum2, professionel rådgivning og kvalitet. Dette sikres blandt andet gennem efteruddannelse og erfaringsudveksling.

Gennem factum2 allerød vil du opleve en personlig indgang i alle opgaver, hvilket gør, at kunderne får en tilpasset rådgivning, som er fleksibel og målrettet den enkelte kundes behov.

Du finder os her

factum2 allerød ApS
Gydevang 39-41
3450 Allerød
Tlf.: 2251 2936
Mail: 3450@factum2.dk

CVR-nr.: 35382259

Velkommen til factum2 aarhus - vi gør forskellen

factum2 as · Scandinavian Center · Margrethepladsen 3 · 8000 Aarhus C · Tlf.: 7025 5757 · Mail: info@factum2.dk